Saturday, 1 August 2015

Ms Nurain Blog: Breakfast @Meal Station@Kl Sentral

Hai. Assalamualaikum

Pernah tak dalam hidup ni, terasa sesorang sangat?. Rasenye mesti pernah kot. so, harini nak cerita breakfast kat Meal Station@Kl SEntral sesorang. Fefeling Lone Ranger sangat. huhu. Tengok member sebelah yang datang makan mesti ada yang datang ngan ayah, mak, (eceh macam tak pernah makan ngan mak ayah je.hiks.pernah je) adik beradik, atau marka eh. Wah bestnyee. Bila dah sengsorang breakfast ni jadi sendu pulak. mana laa kawan aku selama ni. so, tetiba nak menulis entry ni nak melegakan sendu di hati. mihmih^^. bUkak laptop terus writing. bila Tengok meja depan ?       aiks.. same je kite. hiks.
aisey termasuk plak pic abg waiter ni. sorry
pic: msnurain.blogspot.com

Hidup ni tak selalunya gembira. Ada kala kita dipenuhi kawan-kawan disekeliling. Adakala kita diberi waktu bersendiri untuk menjadi tabah terhadap apa yang kita dah lalui. So, Ms Nurain nak kuat selalu, boleh ke? Boleh la yee. 

Ahaa! makan apa eh breakfast kat meal station ni?


Breakfast makan ni jee. nampak tak kite diet ni. nak jaga badan. (kejap je tu.hihii). Telur separuh masak dengan roti wholemeal + teh susu kurang manis. Ada je menu lain untuk breakfast kat meal station ni macam nasi lemak, laksa, mee goreng, mee kari. Malas nak makan yang heavy2 pagi-pagi ni. Choose meal breakfast yang tak heavy sangat tapi cukup sekadar mengenyangkan. Bila keluar rumah je la ade time nak bfast macam ni..selalu kat rumah alas perut ngan air kosong je. huhuu. almaklum bujang la katakan.hew.hew.hew. 

Ok lah. Bye. Terima kasih sudi membaca entry kosoong ni. Apapun, Selamat menjalani kehidupan ini, untuk mendapat keredhaan-Nya. Syukur. 



No comments:

Post a Comment