Sunday, 8 November 2015

Bercinta dengan Anak Cikgu

Tadi baru je lepas siap key in 5 set data kajian tahun 2010 sampai tahun 2013. Itu yang mereput sampai 4.53 pagi ni, dah alang-alang dekat subuh baik merepek jap kat blog..merepek sambil mengimbau zaman sekolah menengah dulu... Tetibe la pulak nak throwback kisah cinta monyet zaman sekolah menengah..Hishh jgn ckp laa... Very, superb embarassing! Tah hape hape. Haha. Tapi tetap nak citer jugak walau memalukan. Hope. Not one of reader knowing me when they read this. Lantaklah. Hahaa. This is my view about my cinta monyet. Yg kelihatan stupid i think. Yang bila fikir balik. Ya Allah..mcmane la boleh sangkut ngan budak ni masa sekolah dulu. Eee. Memalukan !! Kira-kira 2 tahun lepas budak tu add dekat fb, sampai kesudah pun i tak approve..Tak ..bukan ape! Sebab moment yang memalukan tu.. Yang tak nak igt balikk. Eee. Dah lah just monyet2 je masetu. Yela budak sekolah bercinta kot.. Tak kemane pon. (Ish? Budak? Weh budak tu dah besar la.sebaye kot.hahaa)  

Kisahnye begini..Tak ingat sgt detail mcamane boleh sangkut, tpi nk cerita mana yg ingat jela eh. Before kenal dia, i jenis tak suka sgt budak laki, anti-wehh. Booo. Poyoo. Tapi sekarang i suke lelaki. Mih3. Budak tu..anak cikgu sekolah kat tempat kitorang sekolah. Anak cikgu mesti la pandai. Jenis budak kategori kelas nombor la katekan... Tp budak tu bukannye hensem pun, pastu byk jerawat +gelap. Kehkeh kutuk habis2. Bila i kwn dgn dia and jadi rapat , honestly, change my perception kat kwn lelaki. It wont so bad anyway kalau kawan ngn dia pun. So.. Tu yg i terus rapat. 

Yang peliknya mcamane leh tersangkut dgn budak tu. Sebenarnye takde la sangkut sgt. Mungkin sebab rapat je kot. Haaa... baru igt macamane kitorang boleh rapat. Sebab kitorang dlm persatuan yg sama. Persatuan PBSM. So everytime meeting AJK , selalu jumpe dia. Tukar2 no.telefon incase ada meeting perjumpaan. Since that day... Start main msg, dari sembang-sembang kosong meleret cerita pasal percintaan.Puiii ..golii den.hahha. Sembang2 dgn dia..kate tak pernah bcinta..kawan2 je. Cehh, bole cayer ke?. Mulut lelaki ni lidah bercabang. Dah ade, kate single lg. Hmm. Pissed off. 

So, Kitorang pun terus rapat.. Sampai tahap best fren level. Bestfren je waktu ni. Tak sampai ckp loving2 ni. Definition betape rapatnye kitorang ni , macam slalu balas2 surat..ee. Gelinye part ni. Main balas2 surat wehh. I cant believe, i did this. Eeeee. Blueeerkk. Sampi parkinson i bile igt citer ni. Bukan tu je kitorang rapat taw, dia slalu ajak outdoor actvty mcm ade event camping i follow , Sebab minat sgt outdoor activity. Kitorang pergi camping sama-sama.. Ayah dia ambik n hantar.. Best weh. Keh3. Even memalukan but i do enjoy my time being fren with him. Masa program camping tu kan, Pergi sama2, tolong angkat beg bagai. Eee. Geli nk igt. Konon gentleman la sgtt. (Sighh) Masa camping tu kan...siap main2 mate plak... flirt2 giteew.i tgk dia kat mane. Dia pandang tak? Cari punye cari ..sekali berlaga mate daaa., aiseyyy tersipu malu wehh. Betul2 buang tebiat. Geli.geliii. Tak percaya betul i did that. Bukannye hensem pon. Mihmihmihmin :3 

Ckp kat parent, ade camping wajib padahal tak penting pun, just nk seronok2. Alamak2. Dah tak buat dah pastuu..hehheeee 

Tapi kawan2 aware kot relation kitorang sampai ade yang tanye.. Weh ko ngn dia ade pape ke? Then, i cakap la mane de pape. Kwn jer lah. 

KAWAN??bebb??  Kawan ape main mata camtu. At that time, mcm confuse..tetibe dengar dr kwn ..rumours yg dia actually couple ngn kwn i sendiri , Pe'ah ( bkn nama sebenar). 😐. Really? Bebb?? Just imagine kawan i sendiri k?? Kwn satu kelas. Oh god, masetu i dah panik. Masa kawan i ckp pasal rumours tu.. Kawan i si Pe'ah ade sebaris kat meja sebelah. Menggelabah weyh!. Cube control diri. Memalukan. Sgt memalukan. I dont even know that! Why Ain Why! Kemon laa..

Pastu.. Nk jadikan cerita, i pun tanye sendiri dgn si Pe'ah, betul ke couple ngn si Dollah tu? (Bkn name sebenar). Pe'ah kate ye, n tanye knape. I pun cepat2 ckp takde pape. And explain la, i dgn Dollah KAWAN je. Mmg takd pape.. ( dalam hati ..nk ckp JANTAN TAK GUNeeee!) #damn JaGA la nanti..! 
Lepas tu masa kelas dah habis n nak balik, terserempak dgn Si Dollah tu dpn kelas i ! Nak jumpa Pe'ah katenye. #Damn23 kali ganda. Tak gune, tak guna, tak guna!!! Haaaa! Amekaww! Itulah memory yang memalukan yg i tak nak igt! But..since it just a monkey love story yg baru nak mengenal cinta. Lantas membutakan diri sendiri dgn kemonyetan yang melanda.. I wont regret to share it :) Huhuu. 

Sejak kejadian tu... I dah tak kawan dgn si dollah tu.. Tegur pon tak . Sampai habis SPM pun tak tegur. Lagipun. Cerita love monkey ni pun happen mase i tingkatan 5. Sekian la sudah cerita....kisah cinta monyet bercinte dgn ank cikgu. okay. :) kalau ada love story lagi, nanti i share ek. 


p/s: feel ralat sangat sangkut dgn orang tak hensom, then something happen cmni mcm ni. Bercinte dgn kwn i sendiri. KAWAN I ! Pe'Ah. And i dont even know that. Obviously, curang tak mengenal orang hensem ke idak, orang tu lawa ke idak. Orang tak hensem pon boleh curang.... FAHaM tak msg from the story? :)))) 





-Gracias for reading me, gracias mucho ^____^ 


No comments:

Post a Comment