Monday, 16 May 2016

2 PERKARA COMEL YANG MENARIK PERHATIAN WANITA

Tahukah uolls yang terdapat 2 perkara yang akan menarik perhatian wanita. Wanita, sememangnya terkenal dengan hatinya yang lembut, sensitif dan even sometimes cepat touching mudah tersentuh dengan perkara-perkara yang comel. 

*oh ye. perempuan juge cepat melenting. Itu memang tidak dinafikan.kui3. Kerana...emm malas nak citer bab ni. NEXT. 

Perkara yang comel? Atau makhluk yang comel sebenarnya?? Ape-ape jela ain. Apa yang penting fokus dalam entri yang bertajuk '2 perkara comel yang menarik perhatian wanita' ini adalah yang pertama adalah makhluk yang dikenalpasti sebagai 'bayi' a.k.a 'baby'. Dan yang kedua nya adalah Kucing a.k.a Cat the Miaw ^^,  Ye betul telahan anda yang membaca tu. Bayi dan kucing adalah makhluk paling comel. Kejadiannya subhanAllah...MasyAllah kecomelannya memang tiada keraguan. 😊😁. 

Bayi dan Kucing... Dengan melihatnya sahaja wanita akan melting, andai terdapat tindakan refleks didunia ini apabila melihat makhluk-makhluk yang comel ni, wanita la yang akan berrefleksi (betul ke ayat aku ni.hehh). 

Hanya dengan melihat betapa kecil dan comel kedua makhluk ini pun dah aww...cutenyeee ♥️😍 lulsszz .. 


eh..eh..eh..ini baby ke? emm baby la ni..baby kucing..Ya Allah..Comel nye..geramm nyee. uhukk2. Rase macam nak gesel-gesel je paus berbulu baby miaw ni kasi dia bangun then ajak die main bom bom chakk! ahak! 


Tengok la gambar yang ni..ishh innocent nyee. Ketuk kang! awat la comey sangat ni grrrrr (kegherrwaman) hurmm. 



Dan apabila baby miow ditemukan dengan human baby...tengok ape jadi.

The best caption maybe...

baby miaw: babap nak? babap? (Sambil angkat paw die)

human baby: abubuubu..bubu abuubuu? *dalam bahasa bayi x de translation dengan air liurnya menjejehh (hebat gile imaginasi penulis.hukk2)


oh..rupenye..human baby tu cakap.. "abuuuubuuubuuuu...buuu buuu abuu " maksudnye human baby panggil baby miaw Abu.....bubu buuubum..bubum..human baby suruh baby miaw bubumm same-same..pastu human baby pun pelok la baby miaw sampai senak si baby miaw niy...hmmm...ish-ish..

kan dah speechles si baby miaw tu sampai tebeliak anak mata die..huhuuu^^, Both of u comel la..

Makhluk tuhan yang paling comel. SubhanAllah. :) 


Lots Of Love,

msnurain.blogspot.com


No comments:

Post a Comment